Școala de Voluntariat

ARRESS în parteneriat cu Școala Națională de Gaz Mediaș va desfășura în perioada octombrie 2011 - martie 2012 proiectul intitulat "Școala de Voluntariat"

Citește mai mult

Paște 2011

20 aprilie 2011 - activități de oferire de bunuri și alimente de bază, dar și specifice mesei de Paște, familiilor beneficiare ale proiectului, din județele Cluj și Sibiu

Citește mai mult

Ziua copilului 2011

Cu sprijinul preotului paroh Muntean Cristian Ilie, alimentele, jucăriile și dulciurile au adus pentru o zi zâmbetele pe chipurile unor copii din familii nevoiașe din zona Beliș.

Citește mai mult

Ajutor pentru Matei

În data de 12 ianuarie 2012, unul din partenerii noştri Funky Bar, din Cluj-Napoca, a iniţiat o campanie pentru o cauză nobilă. Pentru Matei.

ARRESS a fost invitată să participe la această campanie-concurs (Turneu de table cu scop caritabil), membrii săi contribuind cu anumite sume de bani, de altfel neînsemnate raportat la cuantumul total de care acest copil are nevoie pentru vindecarea bolii de care suferă.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesaţi blogul lui Matei, iar cei care au aceleaşi scopuri ca şi ARRESS sunt rugaţi să contribuie la oferirea unei şanse la viaţă.

 

Facebook

Parteneri