Școala de Voluntariat

ARRESS în parteneriat cu Școala Națională de Gaz Mediaș va desfășura în perioada octombrie 2011 - martie 2012 proiectul intitulat "Școala de Voluntariat"

Citește mai mult

Paște 2011

20 aprilie 2011 - activități de oferire de bunuri și alimente de bază, dar și specifice mesei de Paște, familiilor beneficiare ale proiectului, din județele Cluj și Sibiu

Citește mai mult

Ziua copilului 2011

Cu sprijinul preotului paroh Muntean Cristian Ilie, alimentele, jucăriile și dulciurile au adus pentru o zi zâmbetele pe chipurile unor copii din familii nevoiașe din zona Beliș.

Citește mai mult

Sustinem performanta

In luna octombrie 2011, am inteles sa oferim sprijin celor 2 studenti ai Facultatii de Drept, Universitatea Babes-Bolyai, (Ioana Stupariu si Calin Muresan), membrii ARDOR, pentru participarea la Campionatul Mondial de Dezbateri care a avut loc la Manila, Filipine la sfarsitul anului 2011.

In continuare vom prezenta cateva aspecte din raportul participantilor la acest turneu:

"In perioada 27 Decembrie 2011 – 4 Ianuarie 2012 a avut loc la Manila, in Filipine, cea dea 32-a editie a World Universities Debating Championships (WUDC, Campionatele Mondiale de Debate). Editia a fost cea mai mare din istorie, aducand laolalta 398 de echipe de dezbateri din toate colturile lumii, avand un numar total de participanti care a depasit cifra de 1500 de oameni. Universitatea gazda (De la Salle University) a pregatit evenimentul timp de 4 ani, iar conform estimarilor Ministerului de Turism a Republicii Filipine, veniturile din turism cauzate de Mondialele de Debate au fost de aproximativ PHP 400,000,000 – aproximativ $ 9 milioane. WUDC este considerat evenimentul non-sportiv al anului.

Inca de la prima dezbatere, cand a trebuit sa dezbatem impotriva echipei Cambridge A, WUDC ni s-a parut un turneu al carui nivel inalt de competitivitate nu se aseamana cu nici un alt turneu la care am fost pana acum. Am avut ocazia in decursul celor 9 runde sa avem unele dintre cele mai stranse dezbateri pe care le-am avut vreodata, intalnind echipe de pe tot mapamondul, de la Canada si Statele Unite pana la Coreea de Sud sau Thailanda.

In cele din urma, am reusit sa obtinem 12 puncte din cele 15 puncte necesare pentru a avansa in sferturile de finala ale Mondialelor, o performanta rar intalnita in randul debutantilor, rezultate care ne dau incredere ca la a doua participare din Berlin de anul viitor putem ataca cu incredere accederea in eliminatorii."

Echipa ARRESS ii felicita pentru rezultatele obtinute si le ureaza rezultate cat mai bune la urmatoarele turnee!

 

Facebook

Parteneri