Școala de Voluntariat

ARRESS în parteneriat cu Școala Națională de Gaz Mediaș va desfășura în perioada octombrie 2011 - martie 2012 proiectul intitulat "Școala de Voluntariat"

Citește mai mult

Paște 2011

20 aprilie 2011 - activități de oferire de bunuri și alimente de bază, dar și specifice mesei de Paște, familiilor beneficiare ale proiectului, din județele Cluj și Sibiu

Citește mai mult

Ziua copilului 2011

Cu sprijinul preotului paroh Muntean Cristian Ilie, alimentele, jucăriile și dulciurile au adus pentru o zi zâmbetele pe chipurile unor copii din familii nevoiașe din zona Beliș.

Citește mai mult

ARRESS da start campaniei 2%

ARRESS da start campaniei 2%

Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit pentru sustinerea proiectelor si a actiunilor ARRESS!

Dupa cum bine stiti, in fiecare an, statul roman opreste lunar din salariu un impozit, impozitul pe venit. Este dreptul tau sa alegi, ca cei 2% din impozitul luat de catre stat sa fie directionati catre o entitate nonprofit (organizatie non-guvernamentala) care o va ajuta sa-si duca la bun sfarsit toate actiunile si proiectele viitoare. De acum inainte, prin ARRESS, te poti implica si tu in cauzele si obiectivele asociatiei, ce cuprind responsabilitate, educatie, si sprijin social, donand cei 2%.

ARRESS doreste efectuarea cat mai multor activitati pentru dezvoltarea responsabilitatii sociale la nivel local si national, precum si proiecte in beneficiul persoanelor cu dificultati materiale si sociale.

Cum procedez?

Daca ati realizat in anul 2012 venituri din salarii sau pensii (valabil numai pentru pensiile mai mari de 1.500 RON), veti completa Formularul 230 pe care il gasiti pe site-ul ARRESS.

Daca aveţi venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, activitati independente - profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, activitati comerciale, etc.) veti completa Formularul 200.

Completezi Formularul 230 sau Formularul 200 cu datele tale personale, il semnezi si il trimiti prin scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu, sau ne poti trimite pe adresa nostra, urmand ca noi sa-l trimitem Administratiei Financiare. Adresa: Cluj-Napoca, Str. Oasului, Nr. 86-90, Bl A, Sc. B, Ap. 20.

Termenul de depunere a declaratiilor este 25 mai 2013. Conform O.G. NR 92/2003, art. 11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa identitatea vreunei persoane fizice sau juridice.

Aceasta donatie de 2% nu te obliga la nimic, nu se ia nici o suma din salariul tau, sau din conturile tale bancare, practic, iti exprimi optiunea de a spune statului modul in care vrei sa fie cheltuita o parte din impozit.

 

Facebook

Parteneri