Școala de Voluntariat

ARRESS în parteneriat cu Școala Națională de Gaz Mediaș va desfășura în perioada octombrie 2011 - martie 2012 proiectul intitulat "Școala de Voluntariat"

Citește mai mult

Paște 2011

20 aprilie 2011 - activități de oferire de bunuri și alimente de bază, dar și specifice mesei de Paște, familiilor beneficiare ale proiectului, din județele Cluj și Sibiu

Citește mai mult

Ziua copilului 2011

Cu sprijinul preotului paroh Muntean Cristian Ilie, alimentele, jucăriile și dulciurile au adus pentru o zi zâmbetele pe chipurile unor copii din familii nevoiașe din zona Beliș.

Citește mai mult

Actiune Paste 2012!

Pentru actiunea umanitara de Paşte, ARRESS şi-a îndreptat atenţia către Spitalul de Boli Infectioase - Compartimentul Imuno-Depresie.Aici de tratează copii care au fost depistaţi cu virusul HIV. Situaţia materială a acestor copii este una precară şi de aceea ne-am hotărât să venim în sprijinul lor.

Joi, 12 aprilie, membrii ARRESS le vor oferi copiilor cadouri, si alte lucruri de care au nevoie şi de ce nu, un strop de curaj să-şi trăiască viaţa cu demnitate.Persoanele care doresc sa se implice in aceasta actiune sunt invitate sa ne contacteze.

Va multumim!

 

Facebook

Parteneri