Școala de Voluntariat

ARRESS în parteneriat cu Școala Națională de Gaz Mediaș va desfășura în perioada octombrie 2011 - martie 2012 proiectul intitulat "Școala de Voluntariat"

Citește mai mult

Paște 2011

20 aprilie 2011 - activități de oferire de bunuri și alimente de bază, dar și specifice mesei de Paște, familiilor beneficiare ale proiectului, din județele Cluj și Sibiu

Citește mai mult

Ziua copilului 2011

Cu sprijinul preotului paroh Muntean Cristian Ilie, alimentele, jucăriile și dulciurile au adus pentru o zi zâmbetele pe chipurile unor copii din familii nevoiașe din zona Beliș.

Citește mai mult

Creează-ți Crăciunul visat

Creează-ți Crăciunul visateste acțiunea prin care ARRESS a dorit să aducă un plus de bucurie copiilor nevoiași. În data de 15 decembrie 2012, 36 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 16 ani, din comuna Ciurila au fost protagoniștii realizării unui Crăciun diferit, așa cum poate mulți dintre ei nu au avut niciodată parte. Obiectivele proiectului au fost: sprijinul acordat familiilor cu situații financiare precare prin procurarea de alimente, articole de îmbrăcăminte, rechizite și jucării; încurajarea creativității, valorificarea potențialului creator al copiilor, a gândirii proprii prin realizarea unor ateliere de lucru specifice Crăciunului; proiecție de filmulețe educative reprezentative pentru Sărbătorile de iarna. Bineînțeles că nu au lipsit din peisaj Bradul și mult așteptatul Moș Crăciun care a împărțit cadourile pregătite pentru fiecare copil în parte.

 

Facebook

Parteneri