Școala de Voluntariat

ARRESS în parteneriat cu Școala Națională de Gaz Mediaș va desfășura în perioada octombrie 2011 - martie 2012 proiectul intitulat "Școala de Voluntariat"

Citește mai mult

Paște 2011

20 aprilie 2011 - activități de oferire de bunuri și alimente de bază, dar și specifice mesei de Paște, familiilor beneficiare ale proiectului, din județele Cluj și Sibiu

Citește mai mult

Ziua copilului 2011

Cu sprijinul preotului paroh Muntean Cristian Ilie, alimentele, jucăriile și dulciurile au adus pentru o zi zâmbetele pe chipurile unor copii din familii nevoiașe din zona Beliș.

Citește mai mult

Leu cu leu se face ...ACasă

Hai în gașca spiridușilor care fac bine și donează alături de noi! Vrem ca de Sărbători familia monoparentală .... din Idiciu, jud. Mureș să primească cel mai frumos dar de Moș Crăciun: o căsuță cu curent electric.

Andrei este un tânăr de 31 de ani, curajos și determinat, extrem de muncitor și cu o coloană vertebrală cum puțini adulți o au astăzi. Soția sa a murit și își crește singur cei 5 copii. I-a dat pe fiecare dintre copii la grădiniță și apoi la școală, astfel că acum se mândrește de creșterea lor, deși locuiesc într-o cameră de lut, pe curent împrumutat de la un vecin. Iuliana are 13 ani și este deja în clasa a 8-a, urmată de surorile sale Izabela (clasa a 5-a), Antonia (clasa a 2-a), fratele cel mic Andrei (clasa 0) și mezina familiei, Maria (grădiniță). Venitul pe care îl au sunt alocațiile copiilor și banii pe care Andrei îi face muncind cu ziua. Este un tată dedicat și cu foarte mult bun simț. Întreaga familie este sprijinită cu câte puțin de comunitate. Așa a reușit Andrei să mai construiască o mică încăpere din cărămidă.

Vizavi de ei este pusă la vânzare de ceva timp o casă cu 16 ari de teren care le-ar permite să facă agricultură și care le-ar permite copiilor să învețe la lumina lămpilor, căci are electricitate. Casa are loc de încă 1-2 camere, ceea ce ne și propunem să construim la anul împreună cu Andrei.

Costul de vânzare este de 5500 de euro. Ajută-ne să strângem acești bani luna aceasta! Ajută-ne să îi oferim împreună familiei lui Andrei o casă. Un acasă!

Donează aici: RO97 BTRL 0660 1205 6092 19XX

Du vestea mai departe! Fii spiridușul activ al Moșului și împărtășește mai departe povestea lui Andrei cu cei din jurul tău!

Dacă dorești mai multe informații legate de acest caz sau să te implicit în orice altă modalitate, contactează-ne la:

0740 196 786 – Președinte ARRESS, Mihai Cărăbaș

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Scrisoare către Moș Crăciun

Click aici pentru galerie foto

 

Facebook

Parteneri