Școala de Voluntariat

ARRESS în parteneriat cu Școala Națională de Gaz Mediaș va desfășura în perioada octombrie 2011 - martie 2012 proiectul intitulat "Școala de Voluntariat"

Citește mai mult

Paște 2011

20 aprilie 2011 - activități de oferire de bunuri și alimente de bază, dar și specifice mesei de Paște, familiilor beneficiare ale proiectului, din județele Cluj și Sibiu

Citește mai mult

Ziua copilului 2011

Cu sprijinul preotului paroh Muntean Cristian Ilie, alimentele, jucăriile și dulciurile au adus pentru o zi zâmbetele pe chipurile unor copii din familii nevoiașe din zona Beliș.

Citește mai mult

Ziua copilului 2011

Proiectul "Ziua Copilului - 1 iunie 2011" nu ar fi avut loc fără sprijinul susţinut al preotului paroh, Muntean Cristian Ilie, al comunei Beliş. A fost un eveniment ce a depăşit oarecum schema clasică, ce se poate regăsi în cadrul Proiectului "Paşte 2011". De data aceasta, pe lângă pachetul cu alimente de bază oferite familiilor nevoiaşe am încercat să ne îndreptăm atenţia asupra copiilor care fac parte din aceste familii, pentru care ziua de 1 iunie nu a fost niciodată cu nimic mai specială decât celelalte zile ale anului.

Pentru o zi, ARRESS a încercat să-i scoată pe aceşti copii din postura de "oameni mari", să-i facă să uite de grijile zilnice care apasă pe umerii lor de la vârste foarte fragede. Jucăriile şi dulciurile oferite au adus multe zâmbete pe chipurile lor şi multă mulţumire în sufletele celor care au luat parte la acest proiect, fapt care a determinat iniţiativa de a repeta activităţi cu caracter de sprijin social în această zonă, nu doar cu ocazia anumitor sărbători sau evenimente, nevoia financiară fiind constantă şi permanentă.

Click aici pentru galerie foto

 

Facebook

Parteneri