Școala de Voluntariat

ARRESS în parteneriat cu Școala Națională de Gaz Mediaș va desfășura în perioada octombrie 2011 - martie 2012 proiectul intitulat "Școala de Voluntariat"

Citește mai mult

Paște 2011

20 aprilie 2011 - activități de oferire de bunuri și alimente de bază, dar și specifice mesei de Paște, familiilor beneficiare ale proiectului, din județele Cluj și Sibiu

Citește mai mult

Ziua copilului 2011

Cu sprijinul preotului paroh Muntean Cristian Ilie, alimentele, jucăriile și dulciurile au adus pentru o zi zâmbetele pe chipurile unor copii din familii nevoiașe din zona Beliș.

Citește mai mult

Paști 2011

Proiectul "Paşte 2011" s-a desfăşurat în data de 20 aprilie 2011 în judetele Cluj şi Sibiu. Specificul acestei activităţi s-a bazat pe oferirea de  bunuri şi alimente de bază dar şi specifice mesei de Paşte, masă care, în viziunea multora dintre noi trebuie să conţină bucate alese dar care, pentru familiile beneficiare ale proiectului ARRESS, stă de multe ori sub semnul întrebării.

"Uite mami, ouă colorate ca la televizor!" este exclamaţia unei fetiţe de 10 ani cu grave probleme de sănătate care s-a bucurat alături de familia ei de surpriza "Iepuraşului ARRESS". Fotografiile, ce pot fi vizualizate pe site-ul www.arress.ro, prezintă condiţiile precare a persoanelor care în perioada sărbătorilor pascale, au beneficiat de cele câteva bunuri aduse de membrii asociaţiei.

Click aici pentru galerie foto

 

Facebook

Parteneri