Școala de Voluntariat

ARRESS în parteneriat cu Școala Națională de Gaz Mediaș va desfășura în perioada octombrie 2011 - martie 2012 proiectul intitulat "Școala de Voluntariat"

Citește mai mult

Paște 2011

20 aprilie 2011 - activități de oferire de bunuri și alimente de bază, dar și specifice mesei de Paște, familiilor beneficiare ale proiectului, din județele Cluj și Sibiu

Citește mai mult

Ziua copilului 2011

Cu sprijinul preotului paroh Muntean Cristian Ilie, alimentele, jucăriile și dulciurile au adus pentru o zi zâmbetele pe chipurile unor copii din familii nevoiașe din zona Beliș.

Citește mai mult

Let`s Do It, Romania!

ARRESS impreuna cu ELSA Cluj-Napoca la “Let`s Do It, Romania!”
Anul acesta ARRESS a hotărât să se alăture priectului “Let`s Do It, Romania!” împreuna cu ELSA Cluj-Napoca (The European Law Students, Association). În data de 24 septembrie voluntarii celor două asociaţii vor merge împreuna la marea curăţenie naţională.

In 2010, judetul Cluj s-a situat pe locul II dupa Brasov, reusind sa scoata in natura 12000 de clujeni! Anul acesta ne propunem sa adunam si mai multi voluntari decat anul trecut, pentru a aduce Clujul pe locul I, acolo unde ar trebui sa fie!

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 24 septembrie!

Toți cei care doresc să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România sunt invitați să se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Vreau să mă înscriu!” După ce își vor crea un cont și se vor loga, voluntarii vor putea să-și creeze propria echipă, oferind codul echipei tuturor prietenilor, prin intermediul canalelor online. Primul membru care construiește o echipă va fi liderul acesteia și va primi toate informațiile legate de Ziua de Curățenie Națională.

Voluntarii înscriși pe site vor avea acces la Harta Deșeurilor și își vor putea aloca mormane pe care să le curețe pe 24 septembrie.
De asemenea, echipa “Let`s Do It, Romania!” pune la dispoziția tuturor celor interesați de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 19-25 septembrie, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.

Hai alaturi de noi accesand linkul http://www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip si urmand pasii indicati!

Let’s Do It, Romania! Let’s Do It again!
24 SEPTEMBRIE – ECHIPA LET'S DO IT JOACĂ TARE!
PARCARE IULLIUS MALL  ORA 08-00.

Linkuri utile:
http://www.letsdoitromania.ro/
http://twitter.com/#!/letsdoitro
http://www.causes.com/causes/403155
http://www.facebook.com/LetsDoItRO?sk=wall

Contact echipa locala:
Corina Kertesz
Coordonator Voluntari, Judetul Cluj
"Let's Do It, Romania!"
Curatenie în toata tara. Într-o singura zi!
Mobil: (+4) 0742.186.987
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Facebook

Parteneri