Școala de Voluntariat

ARRESS în parteneriat cu Școala Națională de Gaz Mediaș va desfășura în perioada octombrie 2011 - martie 2012 proiectul intitulat "Școala de Voluntariat"

Citește mai mult

Paște 2011

20 aprilie 2011 - activități de oferire de bunuri și alimente de bază, dar și specifice mesei de Paște, familiilor beneficiare ale proiectului, din județele Cluj și Sibiu

Citește mai mult

Ziua copilului 2011

Cu sprijinul preotului paroh Muntean Cristian Ilie, alimentele, jucăriile și dulciurile au adus pentru o zi zâmbetele pe chipurile unor copii din familii nevoiașe din zona Beliș.

Citește mai mult

Un alt fel de Crăciun

În data de 17 decembrie 2011 ARRESS va desfăşura proiectul “Un alt fel de Crăciun”. Acest eveniment care se desfăşoară în preajma sărbătorilor de iarnă are menirea de a veni în ajutorul unor familii din mediul rural ale căror resurse financiare sunt deosebit de scăzute. În acest an, voluntarii ARRESS au ales două sate din jud. Sibiu, respectiv Velţ şi Bratei, sate care vor fi vizitate de către membrii Asociaţiei. Obiectivul principal al proiectului este acordarea de ajutoare materiale prin procurarea de alimente, articole de îmbrăcăminte, rechizite şi jucării – acţiune prin care încercăm să redăm speranţa acestor familii.

Pe lângă obiectivul principal expus mai sus, acest proiect încearcă să determine o creştere a solidarităţii umane şi o sensibilizare a persoanelor care au posibilitatea de a-şi sprijini semenii.

În ceea ce priveşte echipa care va lucra pentru ca acest proiect să devină realitate este formată pe de o parte din membrii asociaţiei ARRESS, iar pe de altă parte din elevi ai Scolii Naţionale de Gaz din Mediaş, elevi care participă de la începutul acestui an şcolar la un alt proiect al ARRESS – Şcoala de Voluntariat. Considerăm un aspect demn de menţionat faptul că prin intermediul evenimentului de faţă încercăm să educăm tinerii elevi în spiritul voluntariatului şi să-i determinăm să conştientizeze importanţa solidarităţii în societatea noastră.

În cazul în care consideraţi oportun să sprijiniţi această iniţiativă, aşteptăm donaţiile în sume de bani în contul asociatiei sau în produse, până în data de 15 decembrie 2011, în Funky Bar – str. Piezişă, nr. 21, Cluj Napoca.

 

 

Facebook

Parteneri